fbpx

Det händer på bj.

NYHETER & EVENTS

Här presenterar vi olika nyheter och kommande event på Birgerjarl.

2021, lets go!

Det är väl ingen underdrift att hoppas på ett bättre 2021. Hur detta år kommer se ut är fortfarande oklart. Men vi tror definitivt att det kommer bli ett bättre och roligare år med möjligheter till möten, sammankomster och nöjen. Vi står redo att starta planeringen för vår och sommaren med en helt nyrenoverade lokaler. Vi har öppnat upp och skapat en miljö som ligger rätt i tiden vad gäller nöjesliv, säkerhet och upplevelse. Dessutom så har vi vår fina uteservering, Trädgården, som fått en rejäl ansiktslyftning och som verkligen kommer bli en höjdpunkt i vår och sommar.
Vi kan nu ta emot bl.a middagar, föreläsningar, konserter, artistbokningar samt underhållning form av dans och nattliv.

Visst, vi är inne i en pandemi som gör det i nuläget omöjligt med möten och sammankomster.
Men man kan alltid planera och börja kika på eventuella datum som är intressanta.

Kontakta oss när ni känner er redo för ett möte eller om ni har andra frågor angående framtida bokningar.

Välkomna!

Studentskivor & Corona

2020 blev året som förändrade allt och vi vet att framtiden kommer ställa högre krav på fester och offentliga sammankomster. Studentskivor är inget undantag. Vi har dock en stark framtidstro och hoppas livet ska komma tillbaka till ett någorlunda normalt läge.
Vi på Birgerjarl erbjuder därför möjligheten att ordna Studentfest/skiva för just er skola eller klass. Vi har byggt om hela lokalen och har numera en av Uppsalas absolut bästa festvåningar. Dessutom så har vi även vår nyrenoverade uteservering, Trädgården, som är en underbar uteservering som erbjuder ett smittsäkert och säkert alternativ.

För tillfället gör dom nuvarande restriktionerna det omöjligt att anordna tillställningar. Och självklart så följer vi alla restriktioner från region Uppsala och Folkhälsomyndigheten. Men planera för framtiden kan man fortfarande göra och prelboka datum för fester är en bra start. Be någon ansvarig för just er skola eller klassa att kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan genomföra just er studentskiva.

Nya inne!

Vi tar sats och hoppar rakt in i höst och vintern med en helt nyrenoverad lokal. Vi har öppnat upp och skapat em miljö som ligger rätt i tiden vad gäller nöjesliv, säkerhet och upplevelse. Med vårat nya upplägg kan vi ta emot stora middagar, julbord och artistbokningar samt underhållning form av dans och nattliv. Så kontakta oss om ni letar lokal för företagsfester, födelsedagsfester, konserter mm.
Helgen 23-24 oktober är det premiärhelg med klubb och olika happenings. Eftersom det är endast bordsbokning som gäller behöver ni boka bord. Det gör ni som vanligt på bokabord@birgerjarl.nu.