THE SPRINGBREAK PARTY!

Vi firar Uppsalas största event, Valborg, med vårat egna Springbreak Party. Ta med arbetskamraterna, bästa kompisen eller ditt glada gäng och boka ett middagsbord till 17.00 direkt efter jobbet. Så är ni redo när festen börjar. Vi serverar vår härlig Italiensk buffé med både kalla och varma rätter till ett pris av 175 kr. Maten serveras från 17.00 till 18.30 då vi dukar av och gör klart för dans. För er som inte vill boka bord men ändå äta något så har vi en mindre barmeny som beställs direkt i baren. Bord till buffén bokar ni på info@soultrain-uppsala.se. Klockan 20.00 firar vi allt och alla. Hör av dig till info@soultrain-uppsala.se om du vill fira någon på plats. Putsa upp din bästa dansskor och ladda upp för en fantastisk kväll på Sveriges gladaste klubb. Dance, Dance, Dance..

THE HAT PARTY!

Man skall aldrig undvika tillfällen då man får bära hatt. Det är sen gammalt. Därför kör vi The Hat Party fredag den 17 maj. Solhatt, stråhatt, blomhatt. Eller varför inte en vanlig keps? Tolka temat som ni vill. Om ni har riktigt tur så belönas ni med pris från vår sponsor.
Ta med vännerna och kom ner till Sveriges Gladaste After Work. Vår Soul Train DJ, Per Preinitz, lovar ge er den bästa dansmusiken byggd av Soul, Rn´B, Funk & Disco från 70-talet till idag!

Vi serverar en härlig sommarbuffé med både kalla och varma rätter till ett pris av 175 kr. Maten serveras från 17.00 till 18.30 då vi dukar av och gör klart för dans.
För er som inte vill boka bord men ändå äta något så har vi en mindre barmeny som beställs direkt i baren.
Bord till buffén bokar ni på info@soultrain-uppsala.se.

Klockan 20.00 firar vi allt och alla. Hör av dig till info@soultrain-uppsala.se om du vill fira någon på plats.
Vi ser fram emot att festa med dig igen!
Helgen Börjar Här!
Dance, Dance, Dance…

THE WHITE PARTY!

Klä dig helt i vitt. Ta med dig bästa vännen, som också är klädd i vitt. Ta med hela kompisgänget som också är klädda i vitt. Så ses vi och manifesterar fred och kärlek, genom att helt i vitt dansa oss lyckliga. Vår DJ Per Preinitz ger som vanligt allt för att dansgolvet ska fortsätta vara galet. Helt klädda i vitt. Vi serverar vår härliga buffé med både kalla och varma rätter till ett pris av 175 kr. Maten serveras från 17.00 till 18.30 då vi dukar av och gör klart för dans. För er som inte vill boka bord men ändå äta något så har vi en mindre barmeny som beställs direkt i baren. Bord till buffén bokar ni på info@soultrain-uppsala.se. Klockan 20.00 firar vi allt och alla. Hör av dig till info@soultrain-uppsala.se om du vill fira någon på plats. Put on your dancing shoes and welcome to The White Party! Dance, Dance, Dance…

DISCO WITH STARS - LINA HEDLUND

Lasse Berghagen fattade inte hur rätt han hade när han sjöng ”En kväll i juni”. Vi firar sommarens kanske bästa månad med en riktig härlig disco kväll med hits från 70-talet till nu. Denna kväll har vi dessutom besök av discodrottningen och tidigare Alcazar medlemmen, Lina Hedlund som kom till final i årets Mello. Tillsammans med Wictoria Nilsson kör dom ett fartfyllt gig på vår utescen med disco och 80-tals hits , gamla Alcazar låtar och självklart hennes egen Victorious.

Vi öppnar som vanligt 17.00 och serverar en sommarbuffé som ni kan boka på info@soultrain-uppsala.se. Vi kommer denna kväll att ta en entre på 100 kr från 18.00. För det får ni en härlig sommarfest med fantastisk underhållning och dans på 3 dansgolv. För er som bokar mat så ingår entrén i priset.

Ta med arbetskamraterna, bästa kompisen eller ditt glada gäng så ses vi på Sommarens härligaste klubb.

Boka förköp så har ni en garanti att ni kommer in.
BOKA BILJETT HÄR!

 

 

Dance, Dance, Dance…