Nypremiär!

Välkommen tillbaka! Året 1987 sjöng det Amerikanska bandet Starship, Nothing’s Gonna Stop Us Now. Och så känner vi oss nu. Ta med vännerna och kom ner till Sveriges Gladaste After Work. Våra Soul Train DJ´s, Per Preinitz och Tomas Nilsson lovar ge er den bästa dansmusiken byggd av Soul, Rn´B, Funk & Disco från 70-talet till idag!

Vi serverar en härlig buffé med både kalla och varma rätter till ett pris av 175 kr. Maten serveras från 17.00 till 18.30 då vi dukar av och gör klart för dans. För er som inte vill boka bord men ändå äta något så har vi en mindre barmeny som beställs direkt i baren. Bord till buffén bokar ni på info@soultrain-uppsala.se info@soultrain-uppsala.se. Klockan 20.00 firar vi allt och alla. Hör av dig till info@soultrain-uppsala.se om du vill fira någon på plats.
Vi ser fram emot att festa med dig igen!
Helgen Börjar Här! Dance, Dance, Dance…

Disco Friday de Luxe!

Välkomna till Sveriges gladaste klubb som bjuder på ett riktigt Disco Party med glitter, breda kragar och nyputsade discobollar.
Mellan 17.00-18.00 bjuder vi på bortglömda discolåtar, innan festen drar igång som vanligt. Våra Soul Train DJ´s Per Preinitz och Tomas Nilsson bjuder som vanligt på den bästa dansmusiken från 70-talet till idag!Vi serverar en härlig höstbuffé med både kalla och varma rätter till ett pris av 175 kr. Maten serveras från 17.00 till 18.30 då vi dukar av och gör klart för dans.
För er som inte vill boka bord men ändå äta något så har vi en mindre barmeny som beställs direkt i baren.
Bord till buffén bokar ni på info@soultrain-uppsala.se.
Klockan 20.00 firar vi allt och alla. Hör av dig till info@soultrain-uppsala.se om du vill fira någon på plats.
Helgen Börjar Här! Dance, Dance, Dance…

After Work Party!

Sveriges gladaste klubb hälsar alla välkomna till After Work Party med bästa dansmusiken från 70-talet till idag.
Ta med arbetskamraterna, bästa kompisen eller ditt glada gäng och boka ett middagsbord till 17.00 direkt efter jobbet. Så är ni redo när festen börjar.

Vi serverar en härlig vinterbuffé med både kalla och varma rätter till ett pris av 175 kr. Maten serveras från 17.00 till 18.30 då vi dukar av och gör klart för dans. För er som inte vill boka bord men ändå äta något så har vi en mindre barmeny som beställs direkt i baren.
Bord till buffén bokar ni på info@soultrain-uppsala.se.

Klockan 20.00 firar vi allt och alla. Hör av dig till info@soultrain-uppsala.se om du vill fira någon på plats.
Helgen Börjar Här! Dance, Dance, Dance…

Christmas Party!

Sveriges gladaste klubb bjuder in alla underbara gäster till årets stora Christmas Party!
Vi serverar en julbuffé med alla dom klassiska ingredienserna som hör till julen. Mellan 17.00 – 19.00 står julbuffén framme innan vi dukar av och gör iordning för dansen.
Boka in företaget eller kompisgänget och kombinera julbord med sveriges gladaste klubb. Vi har bara ett begränsat antal platser för maten som bokas på info@soultrain-uppsala.se.

Priset är 300 kr/pers och med möjlighet att lägga till dryckespaket.
Som vanligt firar vi gäster som fyller år från scen klockan 20.00. Maila på info@soultrain-uppsala.se om ni vill att vi ska fira just din vän.

Julen är här! Dance, Dance, Dance..