CHRISTMAS CLUB - JULDAGEN

Sveriges gladaste klubb tar Julen till en ny nivå då vi på Juldagen kör hela natten med Soul Train Night Club. En av årets stora festkvällar alla kategorier med massor av folk och hemvändare som vill ut och dansa och festa bort julskinkan. Skillnaden mot vår ordinarie AW är att vi kör en ”night edition” och att vi öppnar 21.30 och stänger 03.00.
Men musiken, stämningen och gästerna är detsamma. Vi kommer ha en avskalad barmeny som går att beställa hela kvällen. Vår Soul Train DJ Per Preinitz lovar spela den bästa dansmusiken från 70-talet till idag och se till att alla våra 3 dansgolv kokar.

På juldagen har vi entré som kostar 180 kr med förköp. Utan förköp kostar det 200 kr. Garderob ingår i båda fallen. Med förköp så har ni förtur vid eventuell kö fram till 24.00. Efter den tiden så gäller biljetten som vanlig betalningsmedel men ej förtur i kön.
Det går även att boka drinkbord för er som vill garantera plats runt sofforna.

Så snacka ihop er med vännerna så ses vi på juldagens stora fest.

BOKA BILJETTER HÄR

MER EVENT FRÅN SOUL TRAIN

Kombinera Julbord & Fest

Fira in julen med Soul Train Christmas Party.
Under tre fredagar ( 7/12, 14/12 och 21/12 ) kör vi Soul Train Christmas Party där vi byter ut vår buffé mot ett Julbord med alla dom klassiska ingredienserna som hör till julen. Mellan 17.00 – 19.00 står julbordet framme innan vi dukar av och gör klart för dansen.

Julbord pris:
300 kr/pers

Dryckespaket (ej obligatoriskt)
2st julöl/öl alt/2 glas vin + 1 snaps à 5 cl:
190 kr

Självklart är baren öppen hela kvällen om ni vill handla.

Boka in företaget eller kompisgänget och kombinera julbord med Sveriges gladaste klubb. Vi har bara ett begränsat antal platser för själva julbordet som bokas på info@soultrain-uppsala.se.
Som vanligt firar vi gäster som fyller år från scen klockan 20.00. Maila till oss om ni vill att vi ska fira just din vän.

Vi hästar alla varmt välkomna till Soul Train Christmas Party!

BOKA JULBORD HÄR

MER EVENT FRÅN SOUL TRAIN