fbpx

Sommarpuls & klubb

Sommaren är här och även vårat härliga koncept Trädgården. Och ni som var med under pandemin kommer inte bli besvikna. Vi bygger upp en fantastisk miljö med restaurang,  soffor, blommor, palmer, dansgolv som ser till att gården osar av sommarpuls och nöje. Öppetiderna är fredag-lördag 20.00 – 03.00. Från och med 30 juni kör vi igång våra lekfulla torsdagar. Vi återkommer med mer info om det.  

 

Restaurang & bar

Vi älskar Pizza. Vi älskar fest. En oslagbar kombination tycker vi.  Därför kommer vi även i år ha restaurang där konceptet bygger på ”Sharing is caring” och där fokus ligger på enklare finger foods, röror och kökets härliga pizzor. Vi kommer ha fler olika combos med mat och dryck för alla storlekar på sällskapen. Från den nya baren på gården lägger vi fokus på drinkar, champagne och goda viner som noggrant valts ut för att passa härliga sommarkvällar. Det går även utmärkt att boka in middagar eller fester för större sällskap. Då tar vi fram förslag utifrån era önskemål.   
Under kvällarna har vi dj´s som sätter stämningen och som senare mynnar ut i vår sommarklubb och med dansgolv både ute och inne.

Mat & Drinkmeny

Nattklubb

Sommarens Intresse

Fredagar 23.00-03.00 18 år entré 150 kr (fri entré 20.00-23.00) 
Missa inte fredagsklubben Sommarens Intresse som återkommer varje fredag hela sommaren. Som vanligt kör vi fri entre med kårleg hela kvällen. Så ta med vännerna och dansa in i sommarens bästa nöje.

Sommarklubben

Lördagar 23.00-03.00 Rek 21 år entré 150 kr (fri entré 20.00-23.00)
Sommarens Lördagar är en fantastisk sommarklubb med ett hav av underbara gäster. Med dansgolv både ute och inne samt 5 barer har vi alltid något för alla. Under hela sommaren så kommer vi ha olika happenings med artister, olika dj´s och event av alla slag. Boka in sommarens fester redan nu.