fbpx

Äntligen Valborg

Varje år är känslan densamma. Känslan att få starta nedräkningen till Valborgs magiska fest. Helgen då alla blickar riktas mot Uppsala och där över 200.000 människor från hela landet tar sig hit för att uppleva valborgs galna fester. I år har vi ett fantastiskt upplägg som är fullproppat med fest, kärlek och dans. Så börja planera in årets största fest där vi formligen badar i både champagne och konfetti. 

Valborg Dayparty

Dagsfesten på Valborg är årets bästa fest. För er som inte upplevt detta så är det ett helt sinnessjukt event där vi bygger upp en stor utescen med  ljud och effekter i världsklass. Tillbaka från 2023 är kungarna av dagsfester, Dj Tim Henri och Simon Jayson på mic som lovar ta festen till en ny nivå. Även  i år släpper vi ett antal förköpsbiljetter som säljs på Tickster. Det kommer även att vara möjligt att köpa biljetter vid vanliga entrén som vanligt. Vi öppnar 14.00 och vi råder alla att komma i god tid.  


Valborg Nightclub

På Valborgskvällen öppnar vi upp hela huset och vår härliga nattklubb.  Vi öppnar klockan 22.00 och lovar en fenomenal fest med dansgolv både ute och inne och barer överallt. Till Valborgskvällen släpper vi ett begränsat antal förköpsbiljetter. Det är ett tips att säkra upp er plats för kvällen med att i god tid boka förköp. Eller varför inte boka upp något av våra härliga drinkbord där ni har bästa platserna och personlig service vid borden. 

OBS! NYTT BILJETTSLÄPP SÖNDAG 28/4 kl.12.00

LA LA GUNILLA

Kvalborg - La La Gunilla

Vi sätter en ny nivå på Kvalborg när vi presenterar La La Gunilla. Hollywoodfrun som tog mello med storm och har fyllt klubbar och scener vart hon än kommit. Bara namnet i sig räcker nästan som presentation i sammanhanget. Gunilla visar gång på gång att ingenting är omöjligt bara allt handlar om henne…
På Kvalborg står hon och hennes ”La La Gunilla Tour” på scen.
Dessutom så ryktas det att hon har ned sig nära hemliga vänner…

BILJETTSLÄPP FREDAG 12/4 kl. 12.00
Häng på låset. För oavsett vad man tycker och tänker. Det här få man inte missa.

Kvalborg - Dj Jamalde

På Kvalborg har vi dj´n, artisten, dansaren, entertainern Dj Jamalde på besök i dj båset.
Jamalde är en av landets bästa DJ inom denna kategori och turnerar flitigt runt om i landet. Jamalde är även artist och dansare och har dansat och sjungit bakom flera stora artister. På Kvalborg är han på plats för att förgylla natten innan och efter La La Gunilla.