fbpx

Äntligen Valborg

Det går inte med ord att beskriva känslan av att få starta nedräkningen till Valborgs magiska fest. Helgen då alla blickar riktas mot Uppsala och där över 200.000 människor från hela landet tar sig hit för att uppleva valborgs galna fester. I år har vi ett fantastiskt upplägg som är fullproppat med fest, kärlek och dans. Så börja planera in årets största fest där vi formligen badar i både champagne och konfetti. 

Valborg Dayparty

Dagsfesten på Valborg är årets bästa fest. För er som inte upplevt detta så är det ett helt galet event där vi bygger upp en stor utescen med  ljud och effekter i världsklass. Tillbaka från 2022 är kungarna av dagsfester, Dj Tim Henri och Simon Jayson på mic som lovar ta festen till en ny nivå. Pga det stora efterfrågan så släpper vi i år ett antal förköpsbiljetter som finns att köpa på Tickster. Det kommer även att vara möjligt att köpa biljetter vid vanliga entrén som vanligt. Vi öppnar 14.00 och vi råder alla att komma ai god tid.  

Så ta tag i vännerna och starta planeringen nu. Det blir magiskt.  

Valborg Nightclub

På Valborgskvällen öppnar vi upp hela huset och vår härliga nattklubb.  Vi öppnar klockan 22.00 och lovar en fenomenal fest med dansgolv både ute och inne och barer överallt. Till Valborgskvällen släpper vi ett begränsat antal förköpsbiljetter. Det är ett tips att säkra upp er plats för kvällen med att i god tid boka förköp. Eller varför inte boka upp något av våra härliga drinkbord där ni har bästa platserna och personlig service vid borden. 

Kvalborg - Lov1

På Kvalborg släpper vi lös festen totalt med inga mindre än Lov1. Gruppen LOV1 är ledd av Pontus Bjernekull Mörner – multitalangen bakom det populära Instagram-kontot Karaktärer. Han har tagit Sverige med storm både som liveartist och på sociala medier.2020 slog LOV1 igenom stort med ”Sexcigg” som toppade listorna hela sommaren. 

OBS! Det kommer att vara möjligt att köpa biljett i vanliga entrén som vanligt.  Vi öppnar 22.00 och råder er att vara på plats tidigt.