fbpx

Äntligen Valborg

Det går inte med ord att beskriva känslan av att vi får fira Valborg igen. Efter 3 års väntan kommer äntligen helgen då alla blickar riktas mot Uppsala och där över 100.000 människor från hela landet tar sig hit för att uppleva valborgs galna fester. I år tar vi igen allt vi missat dom tidigare åren och presenterar ett fantastiskt upplägg som är fullproppat med fest, kärlek och dans. Så börja planera in årets galnaste fest där vi formligen badar i både champagne och konfetti. 

Valborg Dayparty

Dagsfesten på Valborg är årets bästa fest. För er som inte upplevt detta så är det ett helt galet event där vi bygger upp en stor utescen med  ljud och ljus i världsklass. Tillbaka från 2019 är kungarna av dagsfester, Dj Tim Henri och Simon Jayson på mic som lovar ta festen till en ny nivå. Vi har inget förköp till dagsfesten utan råder er att planera in och vara på plats i god tid. Vi kommer ha ett fåtal bokningsbara drinkbord för större sällskap.  
Så ta tag i vännerna och starta planeringen nu. Det blir magiskt.  

Valborg Nightclub

På Valborgskvällen öppnar vi upp hela huset och vår härliga nattklubb.  Vi öppnar klockan 22.00 och lovar en fenomenal fest med dansgolv både ute och inne och barer överallt. Till Valborgskvällen släpper vi ett begränsat antal förköpsbiljetter. Det är ett tips att säkra upp er plats för kvällen med att i god tid boka förköp. Eller varför inte boka upp något av våra härliga drinkbord där ni har bästa platserna och personlig service vid borden. 

Kvalborg - Lov1

På Kvalborg har vi inga mindre än Lov1 på besök. Efter endast 2.5år har den talangfulla Pontus Bjernekull (AKA Mehmet / Karaktärer / Lov1 ) Tagit Sverige med storm både som live artist och på sociala medier.  Med över 67miljoner streams och 300.000 unika, har han redan platina och guld till flera låtar. Lägg även till hans miljoner visningar på Youtube. Sexcigg låg 6a på Sveriges Topp 50 och var kvar där i över 4a månader.
Amors pillar, Alla vägar bär till Rom, Galileo, Jag och min Homie, Au Revoir är bara några av Pontus och Lov1 låtar.
Nu ska dom ut på turné och på Kvalborg gästar dom Birgerjarl.