fbpx

Äntligen Valborg

Varje år är känslan densamma. Känslan att få starta nedräkningen till Valborgs magiska fest. Helgen då alla blickar riktas mot Uppsala och där över 200.000 människor från hela landet tar sig hit för att uppleva valborgs galna fester. I år har vi ett fantastiskt upplägg som är fullproppat med fest, kärlek och dans. Så börja planera in årets största fest där vi formligen badar i både champagne och konfetti. 

Valborg Dayparty

Dagsfesten på Valborg är årets bästa fest. För er som inte upplevt detta så är det ett helt sinnessjukt event där vi bygger upp en stor utescen med  ljud och effekter i världsklass. Tillbaka från 2023 är kungarna av dagsfester, Dj Tim Henri och Simon Jayson på mic som lovar ta festen till en ny nivå. Även  i år släpper vi ett antal förköpsbiljetter som säljs på Tickster. Det kommer även att vara möjligt att köpa biljetter vid vanliga entrén som vanligt. Vi öppnar 14.00 och vi råder alla att komma i god tid.  

Så ta tag i vännerna och starta planeringen nu. Det blir magiskt.  

Valborg Nightclub

På Valborgskvällen öppnar vi upp hela huset och vår härliga nattklubb.  Vi öppnar klockan 22.00 och lovar en fenomenal fest med dansgolv både ute och inne och barer överallt. Till Valborgskvällen släpper vi ett begränsat antal förköpsbiljetter. Det är ett tips att säkra upp er plats för kvällen med att i god tid boka förköp. Eller varför inte boka upp något av våra härliga drinkbord där ni har bästa platserna och personlig service vid borden. 

LUCIANOZ

Kvalborg - Lucianoz

På Kvalborg släpper vi lös festen totalt med ingen mindre än Lucianoz på scen. Ingen kan ha undgått supercharmiga Lucianoz med sin moderna tolkningar av dansbandshits. En fantastisk artist som sprider så mycket kärlek och fest.  För det är ju dig jag går och väntar på..