Dani M – Club Tropical!

 • Lördag 4 April
 • 22.00-03.00
 • 20 år (19 år med förköp )

BirgerJarl Club Tropical – Live x Dani M!

Lördag 4 april är du välkommen till en helt fantastisk klubbkväll med inspiration från Karibien där dans, glädje och underhållning flyter samman med musiken. Räkna med att få festa och dansa till det senaste inom Reggaeton, Afrobeats, Salsa, Soca, Latin Hits & HipHop! 

Live on stage: Dani M
 Dani M har länge varit en av landets mest intressanta och streamade artister. Med över 300 miljoner streams på Spotify har han haft hitlåtar som ”Naiv, ”Nån annan” och förra sommarens största hit, ”F-A.M.E (LeyLey)”. Under 2018 och 2019 släpptes han omåttligt populära album Pusher samt uppföljaren Pusher II, som båda är producerade av Grammisvinnaren och stjärnproducenten Simon Superti. Albumen uppvisar Dani M:s breddade sound då han kombinerar sin välbekanta råa stil med allt från reggae, dancehall till RnB. 

   Tropical dj’s
– Oliver Capo
– Miamia
– Ajde Beats

 Tid: 22.00-03.00
Ålder: 20år+
Förköp:
Early-Bird: Ett begränsat antal biljetter för 160 kr
Ordinarie Förköp: 200 kr
Dörren: 220kr
VIP-bord: drinkbord@birgerjarl.nu

Bakom satsningen står arrangören Carlos Charlie Lopez (Uppsala Danscenter & Uppsalagruppen) med Birger Jarl.

   ¡Arriba!

 

Sportlovsfesten!

 • Fredag 21 februari
 • 23.00-03.00
 • 18 år

Äntligen sportlov och en välförtjänt ledighet väntar. Vi brukar alltid köra vår klassiska sportlovsfest och så även i år. Fredag den 21 februari sparkar vi igång vårat sportlovsparty med 3 dansgolv och fest överallt.
Ta med er vännerna och häng med in nattlivets galna party. Köp era biljetter på Keyflow och slipp en kall kö.
Välkomna!

Drinkbord & VIP

 • Fredagar & lördagar

Vi har tagit fram ett helt nytt drinklbordskoncept med olika paket och leveranser.
Varför inte beställa in paketet Lamborghini då flaskorna levereras i en…just det, Lamborghini. Eller paketet Mirrorball som ingen kan missa då den lyfts fram till erat bord. Självklart kryddas upplevelsen med isfacklor, konfetti och annat som gör att just er fest får uppmärksamheten ni förtjänar.
När ni bokar ett drinkbord ingår det alltid fri entre och företräde i kön. Kontakta oss för mer info om drinkbord och VIP service.

Ladda ner vår drinkbordsmeny

Sean Kingston!

 • Lördag 29 Februari
 • 22.00-03.00
 • 20 år (19 år med förköp )

He is back! Vi på Birgerjarl är otroligt stolta att återigen presentera Sean Kingston lördag 29 feb! Sean Kingston har under sina år som artist gett oss en mängd grymma hits tillsammans med artister som Chris Brown, Wiz Khalifa, Nicki Minaj och Justin Bieber. Hans stora genombrott kom med singeln ”Beautiful Girls” som släpptes i Maj 2007 och toppade listor världen över med bland annat en etta på USA:s Billboard Hot 100 i tre veckor. Hitlistan kan göras väldigt lång.
Lördag 29 feb 22.00-03.00 – Rek. 20 år ( 19 år med förköp )
Vi släpper ett antal Early-bird biljetter som finns ute nu att köpa.
Vi har även ett antal drinkbord tillgängliga för bokning. Bokas på drinkbord@birgerjarl.nu

WEEKEND PÅ BIRGERJARL!

 • Fredag & Lördag
 • 23.00-03.00

Välkommen 2020! Vi rivstartar klubbåret med som vanligt fest och glädje. Vår fredagsklubb Nationen Intresse flirtar med studentlivet där ni har fri entré hela kvällen om ni visar upp ett giltigt nationskort. Lördagarna är som vanligt fyllda med kärlek, konfetti och dans med en härlig blandning av gäster.

Birgerjarls fredagar är en klassiker som bara kör på i nattlivet.
En underbar blandning av människor från hela världen festar som om det vore det ända dom gjort. Fri entre med kårleg hela kvällen Rekommenderad ålder 20 år. För bordsbokning & VIP kontakta vår nattklubbsvärd på drinkbord@birgerjarl.nu
22.30-03.00 – Rek 20 år

Lördagarna på bj är alltid överhettad med dans, kärlek och härliga gäster oavsett om det är löning eller veckan före.
Vi har raderat gränsen mellan ute och inne och har barer och dansgolv överallt både vinter som sommar. Bj levererar alltid en grym fest och hälsar gamla och nya gäster välkomna till en riktig bra natt hos oss.
Bordsbokning & VIP sker på drinkbord@birgerjarl.nu
22:30-03.00 – Rek ålder: 21 år

————————————

NATTKLUBBEN:
I Nattklubben dansar ni till den nyaste klubbmusiken och med ljus och ljud i toppklass. Ta med vännerna och känn energin när våra dj´s sparkar igång natten.

PARTYTÄLTET:
I tältet är det allsången som skapar festen när nostalgiska hits, moderna klassiker, schlagerdängor, partyhits från 70, 80, 90 och 2000-talet sprider glädje & fest!
Här kan du vara den du är och sjunga så högt du vill.

DRINKBORD:
Föreviga din kväll med ett drinkbord för dig och sällskapet.
Här har ni perfekt placering mot dansgolvet och det lilla extra som behövs för att göra en grym kväll till magisk!

Varmt Välkomna till oss på Birgerjarl!

Nationens Intresse – Every Friday

 • Fredagar
 • 23.00-03.00
 • 20 år

Varje fredag hela kör vi vår sanslösa fredagsklubb Nationens Intresse. En underbar blandning av människor från hela världen festar som om det vore det ända dom gjort. Fri entre med kårleg hela kvällen Rekommenderad ålder 20 år. För bordsbokning & VIP kontakta vår nattklubbsvärd på drinkbord@birgerjarl.nu
Entrè 140 kr (fri entre med kårleg)
23.00-03.00 – Rek 20 år

Every friday we put on amazing night with our legendary club, Nationens Intresse. As a student you have free entry with valid student ID for Uppsala University. Ordinary fee is 140 kr.

 

Saturdays!

 • Lördagar
 • 23.00-03.00
 • Rek 21 år

Lördagarna på bj är en klassiker och som alltid levererar härliga fester fullt med kärlek och snygga gäster oavsett om det är löning eller veckan före. Vinter eller sommar, spelar ingen roll. Hos oss kan du festa och dansa på 3 dansgolv och 5 barer både ute och inne. Bj levererar alltid en grym fest och hälsar gamla och nya gäster välkomna till en riktig bra natt hos oss. Bordsbokning på drinkbord@birgerjarl.nu.
Entrè 160 kr
23.00-03.00 – Rek 21 år

Ska ni ha fest?

 • Mån-Sön
 • 17.00-03.00

Planerar ni fest? På Birgerjarl har ni fantastiska möjligheter att kombinera middag och mingel med nattklubb och fest. Vi har stor erfarenhet av bokningar och evenemang och lovar se till att just er fest blir oförglömlig.
Vi kan ta emot bokningar med upp till 700 personer och då med 180 sittande. Under själva bokningen har ni möjlighet till senaste tekniken i form av scen, mick, bild, musik – allt för att er fest ska bli en succé!