Student Dagsfesten!

 • Lördag 25 Maj
 • 13.00 - 17.00
 • 18 år

Lördag 25 maj bjuder Birgerjarl in till Student Dagsfesten som lovar ta årets studentfester till en ny nivå. En dagsfest under bar himmel där studentmössorna skiner i solen , ballongerna stiger till skyn och studenten börjar på riktigt. Med dj´s, saxofonister och dansare lovar vi en härlig fest med vårkänslor, happenings och massor av förväntansfulla studenter. Dessutom tävlingar och utlottning av priser från våra sponsorer och leverantörer.

Dj är ingen mindre än fantastiska Mark L som är en av landets absolut bästa dj´s. Med sig har han saxofonisten Edisax som tillsammans med Mark L spelar till vardags på bl.a Bubbles & Brunch, Kasai och Café Opera.

★ STUDENT DAGSFESTEN
▸ Lördag 25 maj
▸ Öppettider 13.00-17.00
▸ Åldersgräns +18 år

★ BILJETTER & ENTRÉ
▸ Entré = 200:-

★ DRINKBORD
▸ Maila på drinkbord@birgerjarl.nu

★ VIP & FRÅGOR
Matej@birgerjarl.nu

Varmt välkomna till Student Dagsfesten på bj! ♥

Valborg – Birgerjarl Premium!

 • Tisdag 30 april

Äntligen börjar vi närma oss stora fest, Valborg!
Helgen då alla blickar riktas mot Uppsala och där över 100.000 människor från hela landet tar sig hit för att uppleva valborgshelgens galna fester. I år har vi ett härlig upplägg med 4 dagar som är fullproppade med fest, kärlek och dans.
Så planera in en valborg med dagsfester, nattklubbar och massor av gäster från hela landet. Vi har under hela våren planerat och bokat upp ljud och andra details som verkligen kommer att göra Valborg på bj oslagbar…

Program:
– FREDAG 26/4– START ME UP!
– LÖRDAG 27/4 – RNB & HIP-HOP MED DJ JAMALDE
– KVALBORG – SPRINGBREAK PARTY – LINDA BENGTZING
– VALBORG – DAY ‘N’ NITE

Nu kör vi!

Drinkbord & VIP

 • Fredagar & lördagar

Vi har tagit fram ett helt nytt drinklbordskoncept med olika paket och leveranser.
Varför inte beställa in paketet Lamborghini då flaskorna levereras i en…just det, Lamborghini. Eller paketet Mirrorball som ingen kan missa då den lyfts fram till erat bord. Självklart kryddas upplevelsen med isfacklor, konfetti och annat som gör att just er fest får uppmärksamheten ni förtjänar.
När ni bokar ett drinkbord ingår det alltid fri entre och företräde i kön. Kontakta oss för mer info om drinkbord och VIP service.

Ladda ner vår drinkbordsmeny

Fredag & Lördag

 • Fredag & lördag
 • 23.00-03.00

Lördagarna på bj är alltid överhettad med dans, kärlek och snygga gäster oavsett om det är löning eller veckan före.
Vi har raderat gränsen mellan ute och inne och har barer och dansgolv överallt både vinter som sommar. Bj levererar alltid en grym fest och hälsar gamla och nya gäster välkomna till en riktig bra natt hos oss.
För bordsbokning: drinkbord@birgerjarl.nu
För större grupper eller VIP kontakta vår nattklubbsvärd på matej@birgerjarl.nu
22.30-03.00 – Rek 21 år

Birgerjarls fredagar är en klassiker som bara kör på i nattlivet.
En underbar blandning av människor från hela världen festar som om det vore det ända dom gjort. Fri entre med kårleg hela kvällen Rekommenderad ålder 20 år.
För bordsbokning: drinkbord@birgerjarl.nu
För större grupper eller VIP kontakta vår nattklubbsvärd på matej@birgerjarl.nu
22.30-03.00 – Rek 20 år

Skolavslutningen 2019

 • Onsdag 5 juni
 • 22.30-03.00
 • 18 år

Äntligen!
Studenten närmar sig med stormsteg och som vanligt kör vi stor studentfest på Birgerjarl tisdag den 5 juni.
Bj förvandlas då till ett helt fantastiskt sommarparty med ett hav av vita mössor och glada gäster. En skolavslutning ska man givetvis fira utomhus och därför öppnar vi upp hela gården med vårat galna dansgolv ute med konfetti, kolsyra och mycket mer.
Så planera in livets stora fest och boka upp förköp så ses vi i minglet.

◆ Boka bord på drinkbord@birgerjarl.nu

Välkomna!

P3 Älskar

 • Torsdag 30 Maj
 • 20.00
 • 18 år - Fri Entré

Nu åker P3 för sjätte gången ut med sin populära Sverigeturné P3 Älskar. Först ut är Umeå den 2
maj, där en klubbkväll fylld av artister, stand up och mingel med P3-profiler utlovas. På scen
uppträder artister som Felix Sandman, Vita Bergen och Zikai innan turnén åker vidare till Uppsala
den 30 maj, där Sandro Cavazza och Peg Parnevik spelar live.

-Uppsala har stått högt upp på listan över städer vi på P3 velat besöka sen vi drog igång P3 Älskar för sex år sedan och nu äntligen får vi komma och bjuda Uppsalaborna på P3-kärlek när den är som finast när vi intar Birgerjarl i slutet av maj, säger Anders Olsson, projektledare P3 Älskar.

 

Fredagar – Nationens Intresse!

 • Fredagar
 • 23.00-03.00
 • 20 år

Varje fredag hela kör vi vår sanslösa fredagsklubb Nationens Intresse. En underbar blandning av människor från hela världen festar som om det vore det ända dom gjort. Fri entre med kårleg hela kvällen Rekommenderad ålder 20 år. För bordsbokning & VIP kontakta vår nattklubbsvärd på drinkbord@birgerjarl.nu
Entrè 140 kr (fri entre med kårleg)
23.00-03.00 – Rek 20 år

Lördagar – Saturday Night Out!

 • Lördagar
 • 23.00-03.00
 • Rek 21 år

Lördagarna på bj är en klassiker och som alltid levererar härliga fester fullt med kärlek och snygga gäster oavsett om det är löning eller veckan före. Vinter eller sommar, spelar ingen roll. Hos oss kan du festa och dansa på 3 dansgolv och 5 barer både ute och inne. Bj levererar alltid en grym fest och hälsar gamla och nya gäster välkomna till en riktig bra natt hos oss. Bordsbokning på drinkbord@birgerjarl.nu.
Entrè 140 kr
23.00-03.00 – Rek 21 år

Ska ni ha fest?

 • Mån-Sön
 • 17.00-03.00

Planerar ni fest? På Birgerjarl har ni fantastiska möjligheter att kombinera middag och mingel med nattklubb och fest. Vi har stor erfarenhet av bokningar och evenemang och lovar se till att just er fest blir oförglömlig.
Vi kan ta emot bokningar med upp till 700 personer och då med 180 sittande. Under själva bokningen har ni möjlighet till senaste tekniken i form av scen, mick, bild, musik – allt för att er fest ska bli en succé!