Drinkbord & vip

 • Fredagar & lördagar

Vi har tagit fram ett helt nytt drinklbordskoncept med olika paket och leveranser.
Varför inte beställa in paketet Lamborghini då flaskorna levereras i en…just det, Lamborghini. Eller paketet Mirrorball som ingen kan missa då den lyfts fram till erat bord.
Självklart kryddas upplevelsen med isfacklor, konfetti och annat som gör att just er fest får uppmärksamheten ni förtjänar.

Ladda ner vår drinkbordsmeny

Schlager, Hits & Bengtzing!

 • Lördag 8 September - Kulturnatten
 • 23.00-03.00
 • 21 år (19 år med förköp)

På självaste kulturnatten, lördag 8 september, släpper vi lös alla hämningar och bjuder in till stor fest med hits, schlager och allsång överallt. Kvällen till ära gästar ingen mindre än vår favorit och legendariska Linda Bengtzing som med sina odödliga hits ”Alla flickor” och ”Jag ljuger så bra” fått igång allsång och händer i luften på alla dansgolv som finns. Så samla ihop vännerna och skråla in natten på birgerjarl med med en härlig ton av nostalgi och party!
Vi öppnar från och med denna kväll upp hela huset och erbjuder möjlighet att boka drinkbord vid alla dansgolv.
Under kvällen kommer några av våra sponsorer och leverantörer vara på plats för att visa produkter och dela ut giveaways.

——————————-
FÖRKÖP OCH MER INFORMATION
——————————-
– Kulturnatten 8 September
– 23.00 – 03.00
– 19 år med förköp (21 år utan förköp)
– Biljetten gäller mellan 23.00-00.30 med företräde i kön.
Efter 00.30 gäller det som betalningsmedel men inget företräde i kön.
– Pris 150 kr
– Frågor om bord och VIP besvaras på drinkbord@birgerjarl.nu.

Välkomna till glitter och fest!

After Burner Party – Top Gun

 • Lördag 25 augusti
 • 23.00-03.00
 • Rek 21 år

Lördag 25 augusti så är det stor flygdag på Ärna Flygfält i Uppsala. Man räknar med upp emot 120 000 personer och uppvisningsflyg med bl.a F18 Hornet, JAS Gripen, F16 Fighting Falcon med mera. Vi på Birgerjarl ordnar därför After Burner Party som självklart blir med Top Gun tema där vi klär in bj som en hangar tagen från den klassiska filmen.
Så ta med vännerna och din wingman och på med pilotglajjerna så ses vi på Birgerjarl lönelördagen 25 augusti.

Welcome to the dangerzone!

Sommarens Intresse

 • Fredagar
 • 23.00-03.00
 • 20 år

Varje fredag hela sommaren kör vi vår härliga fredagsklubb Sommarens Intresse. En underbar blandning av människor från hela världen festar som om det vore det ända dom gjort. Fri entre med kårleg hela kvällen Rekommenderad ålder 20 år. För bordsbokning & VIP kontakta vår nattklubbsvärd på drinkbord@birgerjarl.nu
Entrè 140 kr (fri entre med kårleg)
23.00-03.00 – Rek 20 år

Sommarklubben

 • Lördagar
 • 23.00-03.00
 • Rek 21 år

Sommarklubben på birgerjarl är en klassiker. I över 15 år har vi levererat fantastiska lördagsnätter med dansgolv och barer både ute och inne. Inför året sommar har vi klätt in hela birgerjarl i ny fräsch sommardekor som gör sommaren ännu mer somrig. Den röda tråden på lördagsklubben är ljusa färger och happiness. Precis som en sommarnatt ska vara. Detsamma gäller musiken som kommer osa sommarnatt och glädje.
Vi har även uppdaterat vår drinkbords-service med en ny VIP avdelning och ny meny. Bord bokar ni som vanligt på drinkbord@birgerjarl.nu.
Varje lördag, hela sommaren. 23.00-03.00. Ålder 21 år.

Välkomna!

Ska ni ha fest?

 • Mån-Sön
 • 17.00-03.00

Planerar ni fest? På Birgerjarl har ni fantastiska möjligheter att kombinera middag och mingel med nattklubb och fest. Vi har stor erfarenhet av bokningar och evenemang och lovar se till att just er fest blir oförglömlig.
Vi kan ta emot bokningar med upp till 700 personer och då med 180 sittande. Under själva bokningen har ni möjlighet till senaste tekniken i form av scen, mick, bild, musik – allt för att er fest ska bli en succé!