Viktig Information!

 • Torsdag 12 Mars

På grund av Coronaviruset har den Svenska regeringen valt att stoppa alla allmänna sammankomster som innefattar mer än 500 personer. Beslutet gäller från och med den 12 mars och tillsvidare. Om vi bokstavstolkar beslutet så kan vi ha öppet med högst 500 personer.
Vi väljer dock att stänga helt fredag och lördag för att ta nya beslut nästa vecka. Följ oss här på Instagram, Facebook eller birgerjarl.nu så får ni alltid den senaste informationen om våra kommande evenemang.
Ta hand om er och alla medmänniskor.

VALBORG INSTÄLLT!

 • 30 april

Vi på Birgerjarl hoppas att ni mår bra trots omständigheterna. Inget är just nu som det tidigare har varit och vår publika verksamhet är temporärt pausad. Det medför även att årets roligaste fest alla kategorier, Valborg, ställs in.
Det vi kan göra just nu är att blicka framåt och fortsätta planera för en någorlunda normal sommar.

Bästa hälsningar,
Birgerjarl med personal

Trädgården – Restaurang & Sommarpuls

 • 29 maj
 • 17.00

Efter att ha haft stängt sen 12 mars pga Covid-19 har Birgerjarl tillsammans med restaurangen Mjesto utformat ett nytt sommarkoncept med restaurang och sommarnöje som är helt anpassat efter rådande omständigheter. På Birgerjarls helt nybyggda uteservering bygger vi upp en restaurangmiljö där vi säkerställer distansering och säkerhet utan att tumma på upplevelsen. Vi kommer endast ha bordsservering och med bordsbokning som krav. Det innebär således att vi enbart välkomnar sittande gäster i vår trädgård och våra barer.
Birgerjarl har normalt möjlighet att ha 1000 gäster men kommer nu anpassas till ca 170 sittande gäster som med luftigt utrymme och tydliga markeringar, tryggt kan tillbringa sommarkvällarna här.

Sommaren på Birgerjarls Trädgård har premiär fredag 29/5 och med en verksamhet enbart utomhus. Och till skillnad från ordinarie nattklubbsverksamhet så kommer inget dansgolv erbjudas. Däremot så kommer vi ha djs hela kvällen som sätter en ”feel good” stämning och härlig sommarpuls på hela gården. Från den nya baren på gården lägger vi fokus på drinkar, champagne och goda viner som noggrant valts ut av Mjestos sommelier. Restaurangens meny är framtagen av köket på Mjesto som även lagar och presenterar maten. För att verkligen sätta sommarstämpeln på konceptet så har vi byggt upp ett utekök och även en stor kolgrill där maten tillagas. Öppettiderna är onsdag-torsdag 17.00-01.00 och fredag-lördag 17.00-sent. Utöver så kommer det även dyka upp olika dagsevenemang på helgerna under högsommaren.

Vi har landat i en verklighet där Covid-19 ingår och vi är medvetna om att vi har en annorlunda sommar framför oss. Men vi vill ändå erbjuda ett sommarnöje där alla våra gäster kan mötas och umgås under trygga och säkra omständigheter.

Bordsbokning: 018-135000, bokabord@birgerjarl.nu

Välkomna till oss!
Birgerjarl & Mjesto

Drinkbord & VIP

 • Fredagar & lördagar

Vi har tagit fram ett helt nytt drinklbordskoncept med olika paket och leveranser.
Varför inte beställa in paketet Lamborghini då flaskorna levereras i en…just det, Lamborghini. Eller paketet Mirrorball som ingen kan missa då den lyfts fram till erat bord. Självklart kryddas upplevelsen med isfacklor, konfetti och annat som gör att just er fest får uppmärksamheten ni förtjänar.
När ni bokar ett drinkbord ingår det alltid fri entre och företräde i kön. Kontakta oss för mer info om drinkbord och VIP service.

Ladda ner vår drinkbordsmeny

Nationens Intresse – Every Friday

 • Fredagar
 • 23.00-03.00
 • 20 år

Varje fredag hela kör vi vår sanslösa fredagsklubb Nationens Intresse. En underbar blandning av människor från hela världen festar som om det vore det ända dom gjort. Fri entre med kårleg hela kvällen Rekommenderad ålder 20 år. För bordsbokning & VIP kontakta vår nattklubbsvärd på drinkbord@birgerjarl.nu
Entrè 140 kr (fri entre med kårleg)
23.00-03.00 – Rek 20 år

Every friday we put on amazing night with our legendary club, Nationens Intresse. As a student you have free entry with valid student ID for Uppsala University. Ordinary fee is 140 kr.

 

Saturdays!

 • Lördagar
 • 23.00-03.00
 • Rek 21 år

Lördagarna på bj är en klassiker och som alltid levererar härliga fester fullt med kärlek och snygga gäster oavsett om det är löning eller veckan före. Vinter eller sommar, spelar ingen roll. Hos oss kan du festa och dansa på 3 dansgolv och 5 barer både ute och inne. Bj levererar alltid en grym fest och hälsar gamla och nya gäster välkomna till en riktig bra natt hos oss. Bordsbokning på drinkbord@birgerjarl.nu.
Entrè 160 kr
23.00-03.00 – Rek 21 år

Ska ni ha fest?

 • Mån-Sön
 • 17.00-03.00

Planerar ni fest? På Birgerjarl har ni fantastiska möjligheter att kombinera middag och mingel med nattklubb och fest. Vi har stor erfarenhet av bokningar och evenemang och lovar se till att just er fest blir oförglömlig.
Vi kan ta emot bokningar med upp till 700 personer och då med 180 sittande. Under själva bokningen har ni möjlighet till senaste tekniken i form av scen, mick, bild, musik – allt för att er fest ska bli en succé!