Gården – Onsdagsklubb!

 • Onsdagar
 • 20.00-03.00
 • 20 års

Välkommen till Birger Jarl Gården x Onsdagar

Onsdagsklubben är tillbaka i ny format och hetare än någonsin! Fri entré fram till kl.23 och vi sätter fokus på tropiska rytmer i början av kvällen för att sedan låta våra olika dj´s ta över.
Under 7 onsdagar kommer Uppsalas bästa utegård förvandlas till en karibisk oas där tropiska rytmer som reggaeton dancehall, reggae, hiphop och latin pumpas ur högtalarna, hetare än så blir det inte. Kommer hunger under kvällen, kan du lätt fylla på med vår foodtruck på plats – Tapicante!

Hjälp oss att skapa oförglömlig onsdagar i Uppsala, bjud in dina vänner!
19.00 Grindarna öppnar för Tropical Social Club
19.15-20.00 Dansa Salsa med Uppsala Danscenter – ingen föranmälan krävs, bara att dyka upp
20.00-23.00 Tropical Social Club
23.00-03.00 Dj Capo & Rickard Valdés

 

19.0-23.00: Fri entré
23.00-03.00: Entré 140kr
Ålder: 20år+

Bakom satsningen står arrangören Carlos Charlie Lopez från Uppsala Danscenter/Uppsalagruppen i samarbete med Birger Jarl.

Drinkbord & VIP

 • Fredagar & lördagar

Vi har tagit fram ett helt nytt drinklbordskoncept med olika paket och leveranser.
Varför inte beställa in paketet Lamborghini då flaskorna levereras i en…just det, Lamborghini. Eller paketet Mirrorball som ingen kan missa då den lyfts fram till erat bord. Självklart kryddas upplevelsen med isfacklor, konfetti och annat som gör att just er fest får uppmärksamheten ni förtjänar.
När ni bokar ett drinkbord ingår det alltid fri entre och företräde i kön. Kontakta oss för mer info om drinkbord och VIP service.

Ladda ner vår drinkbordsmeny

CAUSE IT’S SUMMER

 • 8 Juni
 • 23.00-03.00

Sommaren är här och det är starten på en en tid med långa och ljusa sommarnätter i vår helt underbara oas till trädgård. Årets sommar kommer gå i ljusa färger och mycket happiness. Fest ska var kul, och det kommer sommaren på birgerjarl att bli. Vi har satt ihop ett härligt program med nattklubb onsdag, fredag och lördag och med massor med härliga event och bokningar.

Gården – Onsdagsklubben!
Premiär 26 juni – Rek 20 år
Onsdagsklubben är tillbaka i ny format och hetare än någonsin! Fri entré fram till kl.23 och vi sätter fokus på tropiska rytmer i början av kvällen för att sedan låta våra olika dj´s ta över. Under 7 onsdagar kommer Uppsalas bästa utegård förvandlas till en karibisk oas där tropiska rytmer som reggaeton dancehall, reggae, hiphop och latin pumpas ur högtalarna, hetare än så blir det inte. Kommer hunger under kvällen, kan du lätt fylla på med vår foodtruck på plats – Tapicante!

Fredagar – Sommarens Intresse
23.00-03.00 Rek 20 år
Missa inte fredgagsklubben Sommarens Intresse som återkommer varje fredag. Som vanligt kör vi fri entre med kårleg hela kvällen. Så ta med vännerna och dansa in i sommarens bästa nöje.

Lördagar – Sommarklubben!
23.00-03.00 Rek 21 år
Sommarens Lördagar är en fantastisk sommarklubb med ett hav av underbara gäster. Med 3 dansgolv och 6 barer har vi alltid något för alla. Dessutom så kommer vi tillsammans med SB Entertainment köra konceptet Flower Power där vi med Sveriges bästa underhållning får Woodstock att vända sig i graven!  kärleks
Boka upp er på våra snygga drinkbord och få poleposition in i sommarnatten.

Så samla ihop vännerna och börja ladda för en underbar sommar på Birgerjarl.

 

Fredagar – Nationens Intresse!

 • Fredagar
 • 23.00-03.00
 • 20 år

Varje fredag hela kör vi vår sanslösa fredagsklubb Nationens Intresse. En underbar blandning av människor från hela världen festar som om det vore det ända dom gjort. Fri entre med kårleg hela kvällen Rekommenderad ålder 20 år. För bordsbokning & VIP kontakta vår nattklubbsvärd på drinkbord@birgerjarl.nu
Entrè 140 kr (fri entre med kårleg)
23.00-03.00 – Rek 20 år

Lördagar – Saturday Night Out!

 • Lördagar
 • 23.00-03.00
 • Rek 21 år

Lördagarna på bj är en klassiker och som alltid levererar härliga fester fullt med kärlek och snygga gäster oavsett om det är löning eller veckan före. Vinter eller sommar, spelar ingen roll. Hos oss kan du festa och dansa på 3 dansgolv och 5 barer både ute och inne. Bj levererar alltid en grym fest och hälsar gamla och nya gäster välkomna till en riktig bra natt hos oss. Bordsbokning på drinkbord@birgerjarl.nu.
Entrè 140 kr
23.00-03.00 – Rek 21 år

Ska ni ha fest?

 • Mån-Sön
 • 17.00-03.00

Planerar ni fest? På Birgerjarl har ni fantastiska möjligheter att kombinera middag och mingel med nattklubb och fest. Vi har stor erfarenhet av bokningar och evenemang och lovar se till att just er fest blir oförglömlig.
Vi kan ta emot bokningar med upp till 700 personer och då med 180 sittande. Under själva bokningen har ni möjlighet till senaste tekniken i form av scen, mick, bild, musik – allt för att er fest ska bli en succé!