Drinkbord & VIP

 • Fredagar & lördagar

Vi har tagit fram ett helt nytt drinklbordskoncept med olika paket och leveranser.
Varför inte beställa in paketet Lamborghini då flaskorna levereras i en…just det, Lamborghini. Eller paketet Mirrorball som ingen kan missa då den lyfts fram till erat bord. Självklart kryddas upplevelsen med isfacklor, konfetti och annat som gör att just er fest får uppmärksamheten ni förtjänar.
När ni bokar ett drinkbord ingår det alltid fri entre och företräde i kön. Kontakta oss för mer info om drinkbord och VIP service.

Ladda ner vår drinkbordsmeny

WEEKEND PÅ BIRGERJARL!

 • Fredag & Lördag
 • 23.00-03.00

Välkommen 2020! Vi rivstartar klubbåret med som vanligt fest och glädje. Vår fredagsklubb Nationen Intresse flirtar med studentlivet där ni har fri entré hela kvällen om ni visar upp ett giltigt nationskort. Lördagarna är som vanligt fyllda med kärlek, konfetti och dans med en härlig blandning av gäster.

Birgerjarls fredagar är en klassiker som bara kör på i nattlivet.
En underbar blandning av människor från hela världen festar som om det vore det ända dom gjort. Fri entre med kårleg hela kvällen Rekommenderad ålder 20 år. För bordsbokning & VIP kontakta vår nattklubbsvärd på drinkbord@birgerjarl.nu
22.30-03.00 – Rek 20 år

Lördagarna på bj är alltid överhettad med dans, kärlek och härliga gäster oavsett om det är löning eller veckan före.
Vi har raderat gränsen mellan ute och inne och har barer och dansgolv överallt både vinter som sommar. Bj levererar alltid en grym fest och hälsar gamla och nya gäster välkomna till en riktig bra natt hos oss.
Bordsbokning & VIP sker på drinkbord@birgerjarl.nu
22:30-03.00 – Rek ålder: 21 år

————————————

NATTKLUBBEN:
I Nattklubben dansar ni till den nyaste klubbmusiken och med ljus och ljud i toppklass. Ta med vännerna och känn energin när våra dj´s sparkar igång natten.

PARTYTÄLTET:
I tältet är det allsången som skapar festen när nostalgiska hits, moderna klassiker, schlagerdängor, partyhits från 70, 80, 90 och 2000-talet sprider glädje & fest!
Här kan du vara den du är och sjunga så högt du vill.

DRINKBORD:
Föreviga din kväll med ett drinkbord för dig och sällskapet.
Här har ni perfekt placering mot dansgolvet och det lilla extra som behövs för att göra en grym kväll till magisk!

Varmt Välkomna till oss på Birgerjarl!

Klubb Tropical

 • Lördag 25 januari
 • 23.00-03.00
 • 20 år

Lördag 25 januari är du välkommen till en helt fantastisk klubbkväll med inspiration från Karibien där dans, glädje och underhållning flyter samman med musiken. Räkna med att få festa och dansa till det senaste inom Reggaeton, Afrobeats, Salsa, Soca, Latin Hits & HipHop! Vi rekommenderar starkt att du kommer i god tid.

Tropical dj`s
– Oliver Capo
– MIAMIA (ISSA VIBE)
– Ajde Beats (ISSA VIBE)

Tid: 23.00-03.00
Ålder: 20 år
Entré: 140kr
Drinkbord: drinkbord@birgerjarl.nu

Bakom satsningen står arrangören Carlos Charlie Lopez (Uppsala Danscenter & Uppsalagruppen) med Birger Jarl.

¡Arriba!

Nationens Intresse – Every Friday

 • Fredagar
 • 23.00-03.00
 • 20 år

Varje fredag hela kör vi vår sanslösa fredagsklubb Nationens Intresse. En underbar blandning av människor från hela världen festar som om det vore det ända dom gjort. Fri entre med kårleg hela kvällen Rekommenderad ålder 20 år. För bordsbokning & VIP kontakta vår nattklubbsvärd på drinkbord@birgerjarl.nu
Entrè 140 kr (fri entre med kårleg)
23.00-03.00 – Rek 20 år

Every friday we put on amazing night with our legendary club, Nationens Intresse. As a student you have free entry with valid student ID for Uppsala University. Ordinary fee is 140 kr.

 

Saturdays!

 • Lördagar
 • 23.00-03.00
 • Rek 21 år

Lördagarna på bj är en klassiker och som alltid levererar härliga fester fullt med kärlek och snygga gäster oavsett om det är löning eller veckan före. Vinter eller sommar, spelar ingen roll. Hos oss kan du festa och dansa på 3 dansgolv och 5 barer både ute och inne. Bj levererar alltid en grym fest och hälsar gamla och nya gäster välkomna till en riktig bra natt hos oss. Bordsbokning på drinkbord@birgerjarl.nu.
Entrè 160 kr
23.00-03.00 – Rek 21 år

Ska ni ha fest?

 • Mån-Sön
 • 17.00-03.00

Planerar ni fest? På Birgerjarl har ni fantastiska möjligheter att kombinera middag och mingel med nattklubb och fest. Vi har stor erfarenhet av bokningar och evenemang och lovar se till att just er fest blir oförglömlig.
Vi kan ta emot bokningar med upp till 700 personer och då med 180 sittande. Under själva bokningen har ni möjlighet till senaste tekniken i form av scen, mick, bild, musik – allt för att er fest ska bli en succé!