Trädgården – Restaurang & Sommarpuls

  • 29 maj
  • 17.00

Efter att ha haft stängt sen 12 mars pga Covid-19 har Birgerjarl tillsammans med restaurangen Mjesto utformat ett nytt sommarkoncept med restaurang och sommarnöje som är helt anpassat efter rådande omständigheter. På Birgerjarls helt nybyggda uteservering bygger vi upp en restaurangmiljö där vi säkerställer distansering och säkerhet utan att tumma på upplevelsen. Vi kommer endast ha bordsservering och med bordsbokning som krav. Det innebär således att vi enbart välkomnar sittande gäster i vår trädgård och våra barer.
Birgerjarl har normalt möjlighet att ha 1000 gäster men kommer nu anpassas till ca 170 sittande gäster som med luftigt utrymme och tydliga markeringar, tryggt kan tillbringa sommarkvällarna här.

Sommaren på Birgerjarls Trädgård har premiär fredag 29/5 och med en verksamhet enbart utomhus. Och till skillnad från ordinarie nattklubbsverksamhet så kommer inget dansgolv erbjudas. Däremot så kommer vi ha djs hela kvällen som sätter en ”feel good” stämning och härlig sommarpuls på hela gården. Från den nya baren på gården lägger vi fokus på drinkar, champagne och goda viner som noggrant valts ut av Mjestos sommelier. Restaurangens meny är framtagen av köket på Mjesto som även lagar och presenterar maten. För att verkligen sätta sommarstämpeln på konceptet så har vi byggt upp ett utekök och även en stor kolgrill där maten tillagas. Öppettiderna är onsdag 17.00-01.00 och fredag-lördag 17.00-sent. Utöver så kommer det även dyka upp olika dagsevenemang på helgerna under högsommaren.

Vi har landat i en verklighet där Covid-19 ingår och vi är medvetna om att vi har en annorlunda sommar framför oss. Men vi vill ändå erbjuda ett sommarnöje där alla våra gäster kan mötas och umgås under trygga och säkra omständigheter.

Bordsbokning: 018-135000, bokabord@birgerjarl.nu

Välkomna till oss!
Birgerjarl & Mjesto

Drinkbord & VIP

  • Fredagar & lördagar

Vi har tagit fram ett helt nytt drinklbordskoncept med olika paket och leveranser.
Varför inte beställa in paketet Lamborghini då flaskorna levereras i en…just det, Lamborghini. Eller paketet Mirrorball som ingen kan missa då den lyfts fram till erat bord. Självklart kryddas upplevelsen med isfacklor, konfetti och annat som gör att just er fest får uppmärksamheten ni förtjänar.
När ni bokar ett drinkbord ingår det alltid fri entre och företräde i kön. Kontakta oss för mer info om drinkbord och VIP service.

Ladda ner vår drinkbordsmeny

Sit down & dance!

  • Fredagar & Lördagar
  • 22.00

Superlativen har varit många när man sammanfattar den första sommaren med konceptet Trädgården. En oas mitt i city med kolgrillad och vällagad mat blandat med somriga drinkar och härlig puls. Och det känns som en självklarhet att det kommer tillbaka nästa sommar.
Fredag den 4 september tar vi steget in i hösten med bordservering och sittdans. Ett koncept som ligger rätt i tiden med allt vad distansering och säkerhet innebär. Egentligen fortsätter vi hösten där sommaren slutade förutom att vi ändrar vår meny och öppettider samt flyttar focus till nattliv och fest.

Som tidigare erbjuder vi alltså endast bordsservering och extra brett mellan borden. Boka bord genom bokabord@birgerjarl.nu eller testa om vi har några drop In-platser ledigt.

Fredagar och lördagar 22.00-sent.

Välkomna till hösten 2020

 

Viktig Information

  • 23-24 oktober 30-31 oktober

Pga av den ökande smittspridningen och dagens nya rekommendationerna har vi beslutat att stänga helgerna 23-24 oktober och 30-31 oktober. Det betyder tyvärr att premiären för våra nya lokaler samt vår populära Halloweenfest är inställd. Vi kommer ta ett nytt beslut den 3 november om tid för nyöppning.

Ta hand om er så ses vi ses snart igen!

Ska ni ha fest?

  • Mån-Sön
  • 17.00-03.00

Planerar ni fest? På Birgerjarl har ni fantastiska möjligheter att kombinera middag och mingel med nattklubb och fest. Vi har stor erfarenhet av bokningar och evenemang och lovar se till att just er fest blir oförglömlig.
Vi kan ta emot bokningar med upp till 700 personer och då med 180 sittande. Under själva bokningen har ni möjlighet till senaste tekniken i form av scen, mick, bild, musik – allt för att er fest ska bli en succé!