fbpx

Boka Fest

Festvåning

Vi på Birgerjarl har lång erfarenhet av fester och event, och har alltid varit en speciell plats för Uppsalas nöjesliv. Vi arrangerar banketter, baler, studentfester, after work, julbord och middagar för såväl privatpersoner som företag och organisationer.

Med plats för upp till 200 sittplatser, hittar vi lösningar som passar alla dina önskemål. En av vår fördelar är att ni har möjlighet att nyttja vår härliga trädgård med plats för ca 400 personer. Så var inte rädd för att berätta om ditt drömarrangemang för oss. Vårt mål är att se till att du får det du vill ha.
Kontakta oss när ni känner er redo för ett möte eller om ni har andra frågor angående framtida bokningar.

Julfest

Varför inte boka en egen julfest för företaget eller föreningen? Vi tar fram olika upplägg beroende på om ni vill ha klassisk julbord eller om ni föredrar annan inriktning på mat. Ni har möjlighet att skräddarsy kvällen och utnyttja alla möjligheter som scen, ljudanläggning, videoväggar mm.  Och efter alla år inom nöjesbranschen har vi ett stort kontaktnät med artister och dj´s. Så vad väntar ni på?

Förkväll/Mingel

Ni kan även boka en förkväll eller mingel. Perfekt för er som inte känner för att boka middag eller något större evenemang. Ni har möjligheten att vara utomhus i vår härliga trädgård eller vistas inomhus i våra helt ombyggda lokaler. Vi tar fram förslag på upplägg och ni bjuder in era bästa vänner.

Kontakta oss så tar vi fram förslag, KONTAKTA OSS NU.

Bjud in så tar vi hand om resten!

festvåning

Lets talk!