fbpx

Boka Fest

Festvåning

Sen 1903 har det serveras mat, dryck och nöje i lokalen där Birgerjarl ligger idag. Huset har alltid varit en speciell festplats för Uppsalaborna och Uppsalas sällskapsliv. Än idag så fortsätter vi på samma spår och erbjuder en unik festvåning med en verkligt intressant historia. Vi arrangerar banketter, baler, studentfester, After Work, julbord och middagar för såväl privatpersoner som företag och organisationer.

Vi har byggt om och skapat en miljö som ligger rätt i tiden vad gäller nöjesliv, säkerhet och upplevelser och som innefattar  all utrustning för musikuppträdande, presentationer eller föreläsningar. Med plats för upp till 200 sittplatser, hittar vi lösningar som passar alla dina önskemål. En av vår fördelar är att ni har möjlighet att nyttja vår härliga trädgård med plats för ca 400 personer. Så var inte rädd för att berätta om ditt drömarrangemang för oss. Vårt mål är att se till att du får det du vill ha.
Kontakta oss när ni känner er redo för ett möte eller om ni har andra frågor angående framtida bokningar.

Förkväll / Mingel

Varför inte boka en förkväll med drinkar och mingel? Perfekt för er som inte känner för att boka middag eller något större evenemang. Ni har möjligheten att vara utomhus i vår härliga trädgård eller vistas inomhus i våra helt ombyggda lokaler. Vi tar fram förslag på upplägg och ni bjuder in era bästa vänner.

Ni bestämmer

Födelsedagsmiddag, sommaravslutning, tjejmiddag, företagsfest eller pressvisning? Allt är möjligt. Har ni egna förslag på upplägg är det bara att kontakta oss så ser vi till att lösa det. Efter alla år inom nöjeslivet har vi även dom kontakter som behövs för att boka artister dj´s eller annan form av underhållning. Så vad väntar ni på?

Kontakta oss så tar vi fram förslag, KONTAKTA OSS NU.

Bjud in så tar vi hand om resten!

Festvånings menyer

Vi erbjuder ett stort urval av bufféer och festvåningsmenyer som vi serverar för sällskap på upp till 180 personer. Vi kan även efter önskemål och budget sätta ihop förslag som passar just er fest.

Italiensk buffé

Kallskuret med oliver, marinerad fetaost, kapris & rostad paprikaröra.

Tomatsallad bruten mozzarella, basilika, olivolja & svartpeppar.

Rosmarinbakad lax ruccola, bakade oliver & tomat.

Bakad blomkål ”tonnato” tonfiskdressing, kapris, citron & plockad sallad.

Rostad potatissallad med gremolata, zucchini, späd lök & parmesan.

Melanzane alla parmigiana aubegine, tomat, vitlök & mozzarell.

Focaccia, olivolja & tapenade. 

sommar & sol

Skagenröra på handskalade räkor med syrad lök & kavringskrutonger

Rostbiff med timjan, citron & vitlök

Långkokt högrev ”texasstyle”

Varmrökt lax med dillcreme

Sotad kycklingfilé med grön örtkräm

Ostpaj

Rostad potatissallad med salladslök, fetaost och gröna örter

Romansallad med ceasardressing, bacon &surdegskrutonger

Härbakt surdegsbröd, mörkt fruktbröd och vispat smör 

Det gröna havet

Insalata di mare Räkor, musslor, citron & örter.

Sotad lax med sallad på fänkål, citron, sugarsnaps & gremolatadressing.

Sallad med rostad sötpotatis getost, rostade pumpakärnor & ruccola.

Quinoabiffar västerbottensost samt rostad vitlökskräm.

Bakad blomkål ”tonnato” tonfiskdressing, kapris, citron & plockad sallad.

Fattoush

Surdegsbröd, mörkt bröd & färskostkräm med örter.

plockmat

Tunnbrödsrulle, varmrökt lax, forellrom, ägg & dill.

Picklade & rostade betor med rosmarin & vispad getost.

Vegansk: Picklade & rostade betor med rosmarin.

Gödkalvsrostbiff, brioche, tryffelmajo & syrad lök.

Handskalade räkor, färskostkräm med ansjovis, knaperstekt kavring & dill.t

Koreansk kyckling, nudelsallad, rostade cashewnötter & gemsallad.

Vegansk: Svamp, nudelsallad, rostade cashewnötter & gemsallad.

Lax & räkskagen, fransk senap, ägg, gräslök & kavring.

Prästostpaj toppad med sikrom, creme fraîche, syrad lök & dill.

Vegansk: Kronärtskocka tångkaviar, dill och tomat.  

festvåning

Lets talk!