fbpx

JOBBA PÅ BJ

Är du en serviceinriktad person som tycker om att vara där det händer? Är du kanske student och vill ha ett roligt och fartfyllt jobb vid sidan av dina studier?

Bartender

Vi söker Dig som har viss erfarenhet av att jobbet, är ordningsam, serviceminded och har hög arbetsmoral. Du har ett skarpt öga och intresse för att tillgodose gästernas behov, stora som små..

Hos oss på Birgerjarl är attityden viktig och för att passa in i organisationen är det därför viktigt att du delar våra värderingar som är glädje, engagemang, nyfikenhet och omtanke. Och det är ingen nackdel om du är född charmör & glädjespridare.

Låter detta som ett jobb för dig, är du dessutom prestigelös och tycker om att ha roligt på jobbet så ska du inte tveka att söka till oss.

 

Servis/Servitör/Runner

Kunnig, lättlärd och underbar. Är det du? Vi på Trädgården och Birgerjarl söker nu servis/servitör/runners inför sommaren 2021. Vi tänker oss att du precis som vi, genuint tycker om att möta människor och alltid värdesätter god service. Du är positiv, framåt och har relevant tidigare erfarenhet av servisarbete. På Birgerjarl får du jobba med ett fartfyllt och sammansvetsat team som värdesätter varje medarbetares trivsel på arbetsplatsen högt.  Du ska även behärska svenska i tal och skrift.

Låter det som ett jobb för dig, är du dessutom prestigelös och tycker om att ha roligt på jobbet så ska du inte tveka att söka till oss.