fbpx

Let's dance!

Nattliv & Klubb

Sommaren sjunger på sista versen och vi jobbar på att öppna att dansgolven och barerna inne. Vi har en helt nyrenoverad nattklubb med större dansgolv, härliga soffor och nytt ljud och ljus. Vi utlovar en helt ny upplevelse med en fantastisk rymd och känsla.  

Om ni är större sällskap så kan ni med fördel boka in er på ett av våra fina drinkbord precis bredvid stora dansgolvet. Perfekt för födelsedagar, möhippa och svensexor, eller bara ni som vill ha allt framdukat och klart. Bord bokar ni på bokabord@birgerjarl.nu. Behöver ni hjälp med planering eller har andra frågor kring VIP så kan ni även kontakta vår nattklubbsansvarig,  Matej, på matej@birgerjarl.nu

 

Fredagar

Vår legendariska fredagsklubb, Nationens Intresse, som vi kört i nästan 20 år är tillbaka. En fantastisk klubb med mycket folk och ett grymt tryck på både dansgolv och gäster. Med fri entré för gäster med giltigt kårleg är klubben ett givet mål på fredagsnätter för både vanliga gäster och universitets studenter.

Lördagar

Lördagar, veckans höjdpunkt och kvällen då många planerar utgång och fest. Lördagsklubben på birgerjarl är en klassiker och vi har levererat fantastiska klubbkvällar med dansgolv och barer både ute och inne.  Den röda tråden på lördagsklubben är glädje och happiness. Precis som en kväll ute ska vara. Detsamma gäller musiken som ska osa party och glädje.