fbpx

Let's dance!

Äntligen Dans igen!

Äntligen öppnar vi upp nattlivet. Som vi har väntat. Helgen 11-12 februari öppnar vi upp nöjeslivet på bj med en helt nyrenoverad nattklubb med större dansgolv, härliga soffor och nytt ljud och ljus. Vi utlovar en helt ny upplevelse där vi har öppnat upp och fått en lokal med fantastisk rymd och känsla.  

För att förtydliga förutsättningarna så är det alltså från och med 9 februari tillåtet att ha stående servering på krogarna. Det innebär att alla gäster kan röra sig fritt på Birgerjarl, handla i barerna och även dansa. Man behöver således inte boka bord för att komma in. Det går lika bra att komma på drop-in. Däremot så är det en fördel med bordsbokning om ni är ett stort gäng som vill komma in samtidigt. 

 

Fredagar

Vår legendariska fredagsklubb, Nationens Intresse, som vi kört i nästan 20 år är tillbaka. En fantastisk klubb med mycket folk och ett grymt tryck på både dansgolv och gäster. Med fri entré för gäster med giltigt kårleg är klubben ett givet mål på fredagsnätter för både vanliga gäster och universitets studenter.

Lördagar

Lördagar, veckans höjdpunkt och kvällen då många planerar utgång och fest. Lördagsklubben på birgerjarl är en klassiker och vi har levererat fantastiska klubbkvällar med dansgolv och barer både ute och inne.  Den röda tråden på lördagsklubben är glädje och happiness. Precis som en kväll ute ska vara. Detsamma gäller musiken som ska osa party och glädje.