fbpx

HELGEN BÖRJAR HÄR!

Trots att pandemin fortfarande är runt oss, börjar vi se ljuset i mörkret.  Suget att ses och umgås har aldrig varit större än nu. Och vi är sååå redo när det blir dags. Med helt nyrenoverade lokaler och en fantastisk trädgård lovar vi ta Soul Train till en helt ny nivå vad gäller upplevelse och känsla. 

This is Soul Train!

Soul Train, Sveriges roligast afterwork, tar med gästen på en musikalisk och visuell resa genom alla årtionden med de största danshitsen från artisterna Aretha Franklin till Avicii. Med dekor, effekter och överraskningar skapas en magisk plats där gästerna tillsammans hyllar musiken och dansen. Gästen får uppleva illusioner och effekter med sig själv i centrum på stans härligaste dansgolv.

Historia

Efter många års succé i Stockholm öppnade Soul Train i Uppsala den 3 september 2016. Sveriges gladaste after work tog Uppsala med storm och blev genast otroligt populär. Med temakvällar och olika event, dansade och festade mogna och glada gäster mellan 17.00-22.00 lönefredagen varje månad. Och det tänker vi fortsätta med. 

Följ oss på sociala medier.