fbpx

STUDENTSKIVOR & CORONA

2020 blev året som förändrade allt och vi vet att framtiden kommer ställa högre krav på fester och offentliga sammankomster. Studentskivor är inget undantag. Vi har dock en stark framtidstro och hoppas livet ska komma tillbaka till ett någorlunda normalt läge där vi erbjuder fantastiska möjligheter att ordna säkra Studentskivor hos oss på Birgerjarl.

Ute och inne

Vi har byggt om hela lokalen och har numera en av Uppsalas absolut bästa festvåningar. Dessutom så har vi även vår nyrenoverade uteservering, Trädgården, som är en underbar uteservering som erbjuder ett smittsäkert och distanserat  alternativ. Oavsett förutsättningar så som restriktioner och rekommendationer, kan vi erbjuda unika och härliga alternativ där vi utnyttjar både Trädgården och lokalerna inomhus.

Planera och boka nu

Visst är det fortfarande en pandemi och med hårda restriktioner.  Men planera för framtiden kan man fortfarande göra och prelboka datum för Studentskivor är en bra start.
Be någon ansvarig för just er skola eller klass att kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan genomföra just er studentskiva på ett säkert och roligt sätt.