fbpx

Birgerjarl
Padel Open

Lördag 4 juni

Sommar, padel & fest

I samarbete med City Padel och Hey Padel sparkar vi igång första upplagan av Birgerjarl Padel Open. En turnering med 32 lag där både tjejer och killar kan delta i en riktigt häftig sommarturnering med aktiviteter, musik, bbq mm samt stor bankett på Birgerjarl med artister och fest.

När & Var

Bankett och prisutdelning på Birgerjarl kl. 20.00. 

Tävlingsform

En turnering med 32 lag där både tjejer och killar kan delta. Nivån är medel och uppåt och där vi vill ha spelare med härlig inställning till padel och fest. Vi kommer köra ett gruppspel som sedan mynnar ut i ett A samt B-slutspel. Oavsett slutspel, kommer det vara utslagsmatcher. Alla matcher utom finalen, kommer gå på tid. Alla kan räkna med minst 4 matcher, oavsett placerin

Dagen

Under hela dagen har vi sponsorer och leverantörer på plats runt banorna. Vi kommer självklart ha dj´s och musik hela dagen för att få upp sommarkänslan och feststämningen.  Besökare i form av vänner och familj får gärna komma och titta. Det  finns  mat, dryck och annat gott till försäljning hela dagen.  Dessutom så har vi andra aktiviteter igång hela dagen.

På banketten:

MEDINA

Kvällen

Vinner man inte turneringen så kan man i alla fall vinna festen, där har alla samma förutsättningar. På kvällen har vi nämligen stor bankett med middag, dryck och prisutdelning. Utöver detta så är det även Birgerjarl´s sommarpremiär denna kväll med bl.a melloaktuella Medina på scen. 

Lag

Ni anmäler ett lag med två spelare. Vill ni anmäla fler till själva banketten så går det bra.  Det kostar 400 kr och det ingår buffé tillhörande dryck.

Anmälningsavgift

1000 kr/pers – I priset ingår padel, middag och dryck.
En intresseanmälan skickas till padel@birgerjarl.nu