fbpx

Kanna på, kanna på!

Boka bord och följ sommarens stora fotbollsfest hos oss tillsammans med kompisarna, kollegorna eller andra sköningar som gillar svenska landslaget.

Ingen åttondelsfinal

Vilken galen turnering det svenska landslaget har gjort? Man slutar grupp-etta och spelar åttondelsfinal mot Ukraina tisdag 29/6 21.00.
Tyvärr så sätter dom nuvarande restriktionerna stop för att vi ska kunna visa matchen. Den börjar 21.00 och slutar ca 22.45. Enligt restriktionerna så måste vi stänga 22.30. Det är alltså dom sista 15 minuter som vi inte kan visa.

Däremot så kommer vi visa en eventuell kvartsfinal lördag 3 juli 21.00. Följ resultatet och häng på låset för bordsbokning.

Meny

Vi har ingen entré under fotbollen men tar däremot en bordsavgift på 250 kr/pers. I avgiften ingår det hamburgare, chips och bira. Ni bör vara på plats senast 1 timme innan matchstart för att vi ska kunna servera mat och dryck.

Pga restriktionerna så bokar vi upp bord i form av 4p/bord. Självklart är barerna öppna under hela kvällen.  Bord bokas på bokabord@birgerjarl.nu

 

 

Sveriges matcher

Matcherna visas på skärmar utomhus och vid behov även inomhus. Vi öppnar 2 timmar innan matchstart.