Fest

När ni bokar en fredag eller lördag så kombinerar ni det med en avslutning i vår galet populära nattklubb som vi öppnar ca 23.00. Under själva bokningen har ni möjlighet till scen, mic, storbild, musik samt självfallet öppna barer.
På birgerjarl anpassar vi festen efter dina behov och ser till att just din fest blir en succé

Studentskiva

Vi på Birgerjarl har anordnat studentskivor i över 15 år och har stor erfarenhet av nöje och nattliv. Kombinationen av bra service och en fantastiskt lokal gör att förutsättningarna är perfekta för en riktigt bra kväll.

 

Börja med att välja ett datum som passar och hör av er till oss så fort ni gjort ert val. Kom ihåg att vi inte bokar upp fredagar och lördagar till studentskivorna. Vi vill att ni ska vara minst två klasser (ca 30 pers i varje klass) som bokar ett datum.

Mingel

Varför inte boka en förkväll med drinkar och mingel?
Perfekt för er som inte känner för att boka middag eller något större evenemang. Vi tar fram förslag på upplägg och ni bjuder in era bästa vänner. Kvällen blir oförglömlig!

Oavsett storlek på bokningen ingår sjävklart alltid entré till nattklubben.

Mat

Vi erbjuder ett stort urval av bufféer och festvåningsmenyer som vi serverar för sällskap på upp till 180 personer. Vi kan även efter önskemål och budget sätta ihop förslag som passar just er fest.

Buffé

Grillbuffé
– Grön sparris, smulad fetaost, rostade pumpakärnor, ruccola & citronette.
– Rostat kycklinglår ”bulgogi” med sesamdip & picklad gurka.
– Långbakad fläskkarré texasstyle.
– Merguez med bakade grönsaker.
– Fattoush.
– Rostad potatis.
– Tsatsiki, BBQsås samt chilibea.
– Bröd & färskost.


Italienskbuffé
– Kallskuret med oliver, marinerad fetaost, kapris & rostad paprikaröra.
– Tomatsallad med bruten mozzarella, basilika, olivolja & svartpeppar.
– Ört & vitlöksmarinerad kycklingfilé.
– Fläskfilé”saltimbocca”.
– Salvia & prosciutto.
– Rostad potatissallad med gremolata, grillad lök & zucchini.
– Pastasallad med ugnsbakade grönsaker, bakad tomat, persilja & parmesan.
– Italienskt lantbröd, olivolja, tapenade, och färskost.


Asiatiskbuffé
– Sesamhalstrad lax med wasabi/edamamedressing samt krasse.
– Räkor & chilimarinerade glasnudlar
i hjärtsalladsblad med ingefära, salladslök & rostade cashewnötter.
– Koreansk kimbap med ris, gurka, syrad salladskål & omelett i nori.
– Kycklinglårfilé ”bulgogi” med kochujang & picklad gurka.
– Sallad på wakamealg, sesamfrö & soja
– Wokade nudlar med svamp, sesamolja & munggroddar.

Menyer

Förrätter
-Toast skagen
Serveras med citron, syrad rödlök & dill

 

– Bakade betor
Serveras med friterad getost, pumpapuré, plockad sallad & dragon

 

– Halstrad sparris
Serveras med lufttorkad skinka, tryffeldressing, plockade örter & parmesankräm

 

Varmrätter
– Halstrad röding
Serveras med färskpotais, primörer, brynt smör & dillpesto

 

– Ört & citronmarinerad kycklingfilé Serveras med bakade rotfrukter, getostcreme & dragonsky

 

– Biff
Serveas med bakad tomat, dragonmajonnäs, rödvinsky & potatisgratäng

 

Dessert
– Hallonpannacotta med skogsbär & maräng

 

– Chokladtarte med kaffegrädde & hallon