fbpx

Ska ni ha fest?

Vi på Birgerjarl har lång erfarenhet av fester och event, och har alltid varit en speciell plats för Uppsalas nöjesliv. Vi arrangerar födelsedagsfester, banketter, baler, studentfester, After Work, julbord och middagar för såväl privatpersoner som företag och organisationer.

Med plats för upp till 200 sittplatser, hittar vi lösningar som passar alla dina önskemål. En av vår fördelar är att ni har möjlighet att nyttja vår härliga trädgård med plats för ca 400 personer. Så var inte rädd för att berätta om ditt drömarrangemang för oss. Vårt mål är att se till att du får det du vill ha.
Kontakta oss när ni känner er redo för ett möte eller om ni har andra frågor angående framtida bokningar.

Förkväll / Mingel
Varför inte boka en förkväll med drinkar och mingel? Perfekt för er som inte känner för att boka middag eller något större evenemang. Ni har möjligheten att vara utomhus i vår härliga trädgård eller vistas inomhus i våra helt ombyggda lokaler. Vi tar fram förslag på upplägg och ni bjuder in era bästa vänner.

Ni bestämmer
Allt är möjligt. Har ni egna förslag på upplägg är det bara att kontakta oss så ser vi till att lösa det. Efter alla år inom nöjeslivet har vi även dom kontakter som behövs för att boka artister dj´s eller annan form av underhållning. Så vad väntar ni på?
Vi ser fram emot att hjälpa till.