fbpx

Äntligen nattklubb igen!

Let’s make nightlife great again!

Efter två månader stängt är det åter dags att öppna upp nattlivet. Som vi har väntat. Den 9 februari släpps restriktionerna för nattklubbar som innebär att det nu blir möjligt med bl.a stående servering, dans och mingel. Vi öppnar således upp hela bj med en helt nyrenoverad nattklubb med större dansgolv, härliga soffor och nytt ljud och ljus.Med vårat nya upplägg kan vi ta emot stora middagar, julbord och artistbokningar samt underhållning form av dans och nattliv. Så kontakta oss om ni letar lokal för företagsfester, födelsedagsfester, konserter mm.

Fredagar
Vår legendariska fredagsklubb, Nationens Intresse, som vi kört i nästan 20 år är tillbaka. En fantastisk klubb med mycket folk och ett grymt tryck på både dansgolv och gäster. Med fri entré för gäster med giltigt kårleg är klubben ett givet mål på fredagsnätter för både vanliga gäster och universitets studenter.

Nationens Intresse!
Fredagar 22.00 – 03.00
150 kr ( fri entre med giltigt kårleg )
19 år

Lördagar
Lördagar, veckans höjdpunkt och kvällen då många planerar utgång och fest. Lördagsklubben på birgerjarl är en klassiker och vi har levererat fantastiska klubbkvällar med dansgolv och barer både ute och inne. Den röda tråden på lördagsklubben är glädje och happiness. Precis som en kväll ute ska vara. Detsamma gäller musiken som ska osa party och glädje.

Lördagsklubben
Lördagar 22.00 – 03.00
150 kr
Rek 21 år