fbpx

Nattklubb & Fest

Nytt år med nya fester. 2023 är här och vi lovar leverera det bästa nöjet nu när vi som bäst behöver det. Vi öppnar upp den 6/1 med ny flexibel lösning som börjar med partybar och fest, och som slutar med klubb och kaos.
I dörren har vi ”januaripriser” då vi bl.a har fri entré med både Mecenat och Nationskort.

Om ni är större sällskap så kan ni med fördel boka in er på ett av våra fina drinkbord precis bredvid stora dansgolvet. Perfekt för födelsedagar, möhippa och svensexor, eller bara ni som vill ha allt framdukat och klart. Bord bokar ni på bokabord@birgerjarl.nu. Behöver ni hjälp med planering eller har andra frågor kring åldrar, VIP mm, så kan ni även kontakta vår nattklubbsansvarig,  Matej, på matej@birgerjarl.nu

 

Fredagar

Fredagsklubben, Nationens Intresse, som vi kört i nästan 20 år. En fantastisk klubb med mycket folk och ett grymt tryck på både dansgolv och gäster. Med fri entré för gäster med Nationskort och giltigt Mecenat kort är klubben ett givet mål på fredagsnätter för både studenter och vanliga gäster.

-Nattklubb – Nationens Intresse
-Fredagar 23.00-03.00 (fri entré innan 23.30)
-Fri entré hela kvällen med Nationskort eller Mecenat
-Entré 100 kr
-+18 år

Lördagar

Lördagsklubben på birgerjarl är en klassiker och vi har levererat oförglömliga klubbnätter med dansgolv och barer både ute och inne. Den röda tråden på lördagsklubben är glädje och happines. Precis som en kväll ute ska vara. Detsamma gäller musiken som ska osa party och glädje.

-Nattklubb
-Lördagar 23.00-03.00 (fri entré innan 23.30)
-Fri entré hela kvällen med Nationskort eller Mecenat
-Entré: 100 kr
-+20 år ( det året man fyller 20 år)