fbpx

SommarBaren

Varje torsdag hela sommaren. Mat, drinkar, dra och Cornhole.

Mat, drinkar och spel

Torsdag 30 juni är det premiär för Trädgårdens Sommarbar. Varje torsdag hela sommaren har vi besök av The Cornament som kör turneringar i cornhole.
Alla är välkomna med. Är du nybörjare? No problems, vi lär dig reglerna och kommer med tips längs med kvällen och hela sommaren.
Restaurangen är öppen från 18.00 och 19.15 börjar turneringarna.
Efter turneringen höjer dj´n tempot och vi fortsätter med goda drinkar och fest fram till sent.

Vad är Cornhole?

Tillsammans med The Cornament ger vi dig succen med tvära kast, från airmails till dirty bags och tillbaka igen, spelet som alltid landar i skönt häng med dina vänner och chansen att visa vem som är Cornadon.

Alla är välkomna med. Är du nybörjare? No problems, vi lär dig reglerna och kommer med tips längs med kvällen och hela sommaren för vi vågar tro att kommer du en gång så lär vi inte bli av med dig i första taget.
Turneringsentré 180 SEK per person.
Publik: Fri entré
Välkomna.

Dessutom

Birgerjarl och trädgården serverar från 18.00 hemgjorda härliga pizzor, fingerfoods som är lätt och gott att ta in. Från baren serverar vi drinkar från vår nya meny som är noga framtagna för att passa in i sommarkvällen. Under hela  kvällen har vi djs som sätter igånde den där känslan när man bara vill upp på bardisken…

När & Var

Läs mer om Cornhole och själva turneringen Summer Clash HÄR.